Projektleder

Har du en kommerciel eller el-teknisk baggrund, og kan du lede projekter i et fagligt udviklende miljø?

BETTER Bygningsautomatik søger projektledere til vores projektafdelinger. Projektlederne har et interessant og udfordrende job med ansvaret for projektleverancer, der har fokus på grønne bæredygtige løsninger.

I BETTER arbejder vi med spændende projekter i byggeriet – både mellem store og små – hvor vi fokuserer på energieffektivitet, styring og optimering. Vi er en vigtig del af den grønne omstilling, og vores løsninger og produkter giver vores kunder mulighed for at nå deres ambitiøse klima mål. Vi arbejder tæt sammen med vores partner.

Om jobbet

Som Projektleder er du ’leder i dit eget projekt’, og du driver derfor dit projekt, som var det din egen forretning. Vi lægger vægt på, at du leverer projekterne i henhold til de specificerede succeskriterier, både internt og eksternt i forhold til kunderne, samtidig med at forventningerne til det økonomiske resultat fastholdes.

Vi vil kun have de bedste medarbejdere og vores ledelsesmæssige tilgang til dig og dit arbejde bærer derfor præg af det. Du vil opleve udstrakt grad af frihed under ansvar, vi hylder ikke micro-management, men er sikre på, at du kan påtage dig ansvaret. Du arbejder løbende med at inspirere dit projektteam til at forbedre de mange forskellige parametre i projektet, og du kan være sikker på, at den tekniske chef og den øvrige organisation vil støtte og assistere dig med at nå målene.

Som Projektleder bliver du en vigtig del af vores tekniske afdeling. Vi er et fagligt stærkt team, som kan lide både at arbejde og lave gode løsninger til vores kunder. Vi leverer innovative service- og projektløsninger inden for effektiv energistyring, og vi arbejder passioneret med at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Tekniskafdeling er præget af en uformel tone samt et godt kollegaskab med høj faglighed.

Vi stræber hele tiden efter at styrke vores markedsposition, og vi søger de dygtigste medarbejdere, der er ivrige efter at blive en del af en nystartet virksomhed med et særdeles stærkt ejer grundlag og partnerskaber, der tilbyder unikke muligheder. Vi vil være en arbejdsplads, hvor man har lyst til at være i mange år, fordi vi lytter til hinanden, og respekterer hinandens meninger. Vi giver plads til, at den enkelte kan udvikle sig og forstår vigtigheden af at have et liv ved siden af arbejdet.
Vi tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder hvilket understøttes af BETTER Akademi, når uddannelse og udvikling er et fokusområde i sig selv. Løn efter kvalifikationer og du får desuden en attraktiv bilordning, god pension, fritvalgsordning, frokost- og frugtordning samt PC, værktøj, telefon mv.
Vi har sociale arrangementer og drikker gerne en fredagsøl sammen.

Dit ansvar og dine opgaver

Som projektleder har du ansvaret for gennemførelse af projekterne, således at de til enhver tid gennemføres som aftalt. Det gælder økonomisk, teknisk og tidsmæssigt.

Det indebærer følgende opgaver:

 • Lede og styre projekterne overfor BETTER´ s kunder.  
 • Deltage i tilbudsteams i forbindelse med projektøkonomi og risk management.
 • Ledelse af intern projektgruppe
 • Styring af underleverandører
 • Granskning og afklaring af projektomfang
 • Forhandling med kunder og underleverandører
 • Tidsplaner, både opfølgning og udarbejdelse.
 • Deltagelse i projektrelevante møder, herunder byggemøder og styregruppemøder 
 • Opfølgning på projektøkonomi, inkl. rapportering og forecast.
 • Identificering og eliminering af risici i projektforløbet
 • Indkøb og fakturering
 • Tilbudsberegning af mindre ekstraarbejder
 • Aflevering af projektet

 

Dine kvalifikationer

Du har en kommerciel og teknisk baggrund, gerne med kendskab til BMS, samt mindst 2 års erfaring med projektledelse og en dokumenteret track record af:

 • facilitering af kundemøder
 • økonomistyring
 • koordinering af projekter eller vedligeholdelse

Du er serviceminded og fokuseret på samarbejde, da du har mange daglige kontakter og interaktioner med kunder såvel som med teammedlemmer og kollegaer. Du er udadvendt, og du vil gerne have indflydelse. Du er en stærk kommunikator, og du behersker både dansk og engelsk. Du nyder at arbejde med mennesker fra forskellige lande og kulturer.

Struktur, detaljer og kvalitet er ord, der hører med i beskrivelsen af din foretrukne måde at arbejde på. Vi vil samtidig sætte prise på din faglige nysgerrighed og dit engagement.

 

Hvordan søger du jobbet?

Synes du at stillingen lyder spændende, og kan du se dig selv som en del af BETTER, så ring eller send os en kortfattet ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Hvis du vil have mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Dan Jakobsen på tlf. 2194 3404 eller e-mail dkm@better-bms.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om BETTER Bygningsautomatik

I BETTER Bygningsautomatik er vi specialister indenfor bygningsautomation. vi hjælper hver dag offentlige institutioner og virksomheder med at optimerer udnyttelsen af deres bygningers ressourceforbrug, så de opnår en mere bæredygtig drift og en øget komfort for bygningernes brugere.

Vores kunder vælger os, fordi vi er en dygtig og behagelig samarbejdspartner. Da vi i modsætning til mange af vores konkurrenter kun fokuserer på service, så opnår vi tætte og langvarige relationer med vores kunder, der bærer præg af, at vi kender kundens forretning og behov. Med os får de deres eget eksterne driftsteam, der altid behandler deres bygninger, som var det vores egne.

Vi accelerer brugen af intelligente teknologier i vores kunders bygninger, så de reducerer deres CO2-aftryk og bidrager til et mere bæredygtigt og modstandsdygtigt Danmark.

Dan Kilias Møller jakobsen
CEO
Scroll to Top