HVEM ER VI?

Vores historie

Højere kvalitet og et skarpere fokus

BETTER Bygningsautomatik er skabt ud fra et ønske om at kunne tilbyde vores kunder BMS-løsninger, som i højere grad lever op til den enkelte kundes behov – og som I højere grad efterlever krav til fremtidssikring og lovgivningsmæssige reguleringer. 

Vi mener, at denne kvalitet opstår på bagkant af et skarpt fokus på service, renovering og projekter hos slutkunden. Muligheden for at fokusere, skaber tid til at gøre tingene rigtigt og bedre. Derfor hedder vi BETTER. 

Selvom vi er en ny virksomhed, så er vi “gamle” på markedet. Vi er nemlig ejet af to solide og kendte spillere på installationsmarkedet. Med SIF Gruppen og Høyrup & Clemmensen i ryggen, kommer vi med mange års erfaring på markedet. Både erfaring om, hvad der virker – og hvad der ikke virker. 

Vores mål med BETTER Bygningsautomatik er, at være vores kunders fortrukne partner indenfor bygningsautomation. Det bliver vi ved at fokusere på service fremfor entreprise – så vi har mulighed for og tid til at lytte til vores kunder, forstå deres behov og behandle deres bygninger, som var de vores egne.  

PRESSEMEDDELELSE

Et samarbejde i særklasse

BETTER Bygningsautomatik har et stærkt hold i ryggen. Virksomheden er et samarbejde mellem to markedsledende installatørvirksomheder SIF Gruppen og Høyrup & Clemmensen, som efter flere år med investeringer i bygningsautomatik slår indsatserne sammen for at give specialet de bedste vilkår for at udvikle sig.

Ledelsen

Dan Kilias Jakobsen, Christian carlsen, Lars Mejlby & søren østergaard

Vores fantastiske team

Et stærkt fokus på tillid, kvalitet og trivsel

I BETTER Bygningsautomatik er vi specialister indenfor bygningsautomation. vi hjælper hver dag offentlige institutioner og virksomheder med at optimerer udnyttelsen af deres bygningers ressourceforbrug, så de opnår en mere bæredygtig drift og en øget komfort for bygningernes brugere. 

Vores kunder vælger os, fordi vi er en dygtig og behagelig samarbejdspartner. Da vi i modsætning til mange af vores konkurrenter kun fokuserer på service, så opnår vi tætte og langvarige relationer med vores kunder, der bærer præg af, at vi kender kundens forretning og behov. Med os får de deres eget eksterne driftsteam, der altid behandler deres bygninger, som var det vores egne.

Vi accelerer brugen af intelligente teknologier i vores kunders bygninger, så de reducerer deres CO2-aftryk og bidrager til et mere bæredygtigt og modstandsdygtigt Danmark.

Dan Kilias Møller jakobsen
CEO

Vores kunder

Vi hjælpe dagligt  offentlige institutioner og private virksomheder. Fælles for dem alle er, at vores fokus er på service og et solidt kendskab til deres behov og installationer. Her ser du et par eksempler på, hvilke kunder vi hjælper.

Adresse

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Uanset om du ønsker at høre om vores services eller søge job. 

Søger du en bestemt medarbejder? Så find en oversigt over alle i teamet her:

Kontortider

Som kunde kan du kontakte os døgnet rundt. For andre henvendelser henviser vi til vores kontortider. 

Mandag – Fredag

Døgnvagt

Scroll to Top