Senior Servicetekniker

Vi søger løsningsorienterede og erfarne serviceteknikere til Sjælland

Jobbeskrivelse

Har du en el-teknisk baggrund, flair for digitale løsninger og IT samt lyst til at yde førsteklasses service inden for bygningsautomatik? Brænder du for at arbejde med grøn omstilling og energioptimering sammen med nogle af de dygtigste kollegaer i branchen, og vil du have adgang til de nyeste teknologier og produkter fra Schneider Electric og ISMACRONTROLLI inden for bygningsautomatik? Så er du godt på vej til dit nye job som CTS/BMS-tekniker hos BETTER!

Om jobbet

Som servicetekniker får du ansvar for at servicere og vedligeholde løsninger inden for bygningsautomatik/BMS-anlæg, hvor der vil være stor fokus på energioptimering af eksisterende anlæg. Ud fra kundernes ønsker foretager du installation af software og hardware, idriftsætter og indregulerer anlæg og gennemfører ombygninger og udvidelser.

Du tilknyttes BETTER Bygningsautomatiks kontor i Ballerup, men til dagligt kører du direkte ud til kunder fra din bopæl. Visse serviceaftaler vil kunne serviceres digitalt fra vores kontor. Det er din fornemste opgave at være BETTER ansigt ude hos kunderne. Du yder ikke blot den nødvendige service, men du bidrager også med rådgivning til kunderne, og du benytter din erfaring og faglige kompetencer til at komme med forslag til energiforbedringer og optimeringer.

 

Din erfaring og din drøm om nye udfordringer

Hvis du har erfaring med segmenterne inden for erhverv- og industri kunder, kommuner og offentlige, som vi arbejder med, eller hvis du har ønske om at fordybe dig i disse segmenter, så vil vi meget gerne tale med dig.

  • Du trives måske med at arbejde i en virksomhed hvor visionen bygger på en fælles holdning om, at vi alle har behov for og lyst til at udvikle os som mennesker, der skal kunne handle og samarbejde både internt i virksomheden, men i særdeleshed også med vores kunder og samarbejdspartner.
  • Du arbejder måske bedst under forhold der tager hensyn til balance mellem arbejde og fritid. 

Måske drømmer du om at arbejde med de mange udfordringer, som det offentlige og specielt kommuner står over for i forbindelse med optimering og energieffektivisering, så har vi også brug for dig.

 

Dine kvalifikationer

For den rette ansøger vil der være tale om et selvstændigt job, hvor du løbende udfordres af spændende opgaver. Der er tale om en stilling med fleksible arbejdsforhold i en organisation med dygtige og imødekommende kollegaer. Du får vide rammer, ansvar for egne kunder, vi er gode til at tage imod nye kollegaer, og vi sikrer dig en professional onboarding med målrettet træning. 

Vi stræber hele tiden efter at styrke vores markedsposition, og vi søger de dygtigste medarbejdere, der er ivrige efter at blive en del af en nystartet virksomhed med et særdeles stærkt ejer grundlag og partnerskaber, der tilbyder unikke muligheder. Vi vil være en arbejdsplads, hvor man har lyst til at være i mange år, fordi vi lytter til hinanden, og respekterer hinandens meninger. Vi giver plads til, at den enkelte kan udvikle sig og forstår vigtigheden af at have et liv ved siden af arbejdet. 

Vi tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder hvilket understøttes af BETTER Akademi, når uddannelse og udvikling er et fokusområde i sig selv. Løn efter kvalifikationer og du får desuden en attraktiv bilordning, god pension, fritvalgsordning, frokost- og frugtordning samt PC, værktøj, telefon mv. Vi har sociale arrangementer og drikker gerne en fredagsøl sammen.

Hvordan søger du jobbet?

Synes du at stillingen lyder spændende, og kan du se dig selv som en del af BETTER, så ring eller send os en kortfattet ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Hvis du vil have mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Dan Jakobsen på tlf. 2194 3404 eller e-mail dkm@better-bms.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om BETTER Bygningsautomatik

I BETTER Bygningsautomatik er vi specialister indenfor bygningsautomation. vi hjælper hver dag offentlige institutioner og virksomheder med at optimerer udnyttelsen af deres bygningers ressourceforbrug, så de opnår en mere bæredygtig drift og en øget komfort for bygningernes brugere.

Vores kunder vælger os, fordi vi er en dygtig og behagelig samarbejdspartner. Da vi i modsætning til mange af vores konkurrenter kun fokuserer på service, så opnår vi tætte og langvarige relationer med vores kunder, der bærer præg af, at vi kender kundens forretning og behov. Med os får de deres eget eksterne driftsteam, der altid behandler deres bygninger, som var det vores egne.

Vi accelerer brugen af intelligente teknologier i vores kunders bygninger, så de reducerer deres CO2-aftryk og bidrager til et mere bæredygtigt og modstandsdygtigt Danmark.

Dan Kilias Møller jakobsen
CEO
Scroll to Top